Beelden uit steen

De beelden die ik maak creëer ik naar eigen ideeën en alles is handgemaakt. Tijd, liefde en aandacht zijn vaste onderdelen van mijn beelden. Wat ook inhoud dat mijn creaties tijd vragen om te maken.  

Meestal kan ik een gemiddelde tijd aangeven waarin ik een creatie maak. Voor de beelden is dat zo’n 2-3 maanden, afhankelijk van de grootte van het beeld.  Interesse om een stenen beeld te laten maken? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Werkmateriaal beeldhouwen
De Beelden
TE KOOP

Alleen de beelden onder het kopje ’te koop’ wachten om je huis of werkplek te komen verfraaien.
De andere beelden versieren al andere plekken.

De prijzen zijn voor consumenten inclusief BTW. Voor bedrijven exclusief BTW.
In beide gevallen exclusief verzendkosten.

Je bent van harte welkom om je beeld op te komen halen. Bezorgen op locatie in Nederland in overleg.

========

ATTENTIE:
doordat ik nu aan het revalideren ben van een rugoperatie afgelopen juni, maak ik tijdelijk geen nieuwe beelden. Ik verwacht dat in de loop van 2023 weer op te kunnen pakken. 

========

De meeste beelden die ik maak zijn uniek, als in enig in hun soort. Van een aantal beeldjes maak ik een beperkte oplage om zo toch de exclusiviteit te waarborgen.

Naast dit bedrijf heb ik nog een ander bedrijf (duurzaam adviesbedrijf www.marloesdurinck.com). Hierdoor ben ik niet fulltime met mijn creatieve bedrijf bezig. Wel ben ik van maandag tot en met vrijdag bereikbaar voor informatie of vragen.

Marloes in atelier

Interesse om te kijken wat ik voor je kan betekenen?
Of geïnteresseerd in een beeld dat te koop is?

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Sybrich van HobokenReview Beeld Olifantje
Lees verder
Ik ben ontzettend blij met de prachtige olifant gemaakt door Marloes. Het leuke aan hem vind ik het contrast tussen de ruwe steen en het mooi gepolijste halve gezicht van de olifant. Een robuust en verfijnd beeld in één.
Dhr en mevr DurinckReview Beeld 'Geborgen' - "Steengoed"
Lees verder
In 2013 totaal verrast op onze 45e trouwdag met het schitterende beeld 'geborgen'. Daar is met zoveel liefde aan gewerkt, anders kun je niet vanuit één stuk ruw steen zoiets geweldigs maken.
Anneke ter VoertReview Beeldje Ei
Lees verder
Marloes heeft een prachtig ei gemaakt van speksteen. Het staat symbool voor een nieuw begin aan het IJ in Amsterdam.
Previous
Next