Creatieve natuur

Ik draag duurzaamheid een warm hart toe en probeer mijn eigen footprint zo beperkt mogelijk te houden. Dat zie je in mijn bedrijf terug op veel vlakken. Waar ik niet duurzaam kan werken, compenseer ik dat op andere manieren zoals bomen planten of donaties.

Tegenwoordig wordt de term duurzaam te pas en te onpas gebruikt. 

Wat versta ik onder duurzaam?

Voor mij is dat op een respectvolle manier omgaan met de mensen op deze mooie planeet en de planeet zelf. Dat ik ervoor zorg dat mijn aanwezigheid een beperkte, liefst positieve impact heeft op de natuur. 

Cadeautje
Foto: kira-auf-der-heide - Unsplash
Bomen
Foto: Jeremy Bezanger - Unsplash
Handgemaakt
Foto: Austin Ban - Unsplash

De creaties die ik maak en die ik verstuur, verpak ik met zorg. Ik gebruik hiervoor duurzaam verpakkings- en verzendmateriaal. Het kan dus voorkomen dat je een creatie van mij verpakt krijgt in gerecycled verpakkingsmateriaal.

Voor alle creaties die ik maak laat ik bomen planten. Voor elk beeld dat ik maak en per 10 steentjes laat ik 1 boom planten. Zo draag je met de aanschaf van mijn creaties onbewust bij aan een meer groen in de wereld.

Alle creaties zijn handgemaakt, daar komt geen machine aan te pas. Meer duurzaam kan niet, geen gebruik van elektriciteit en de daarmee gepaard gaande vervuiling. De materialen die ik gebruik zijn bijna allemaal op natuurlijke basis zodat ze een zo min mogelijk schadelijk effect op het milieu hebben.