Beschilderde steentjes

Naast dat ik beeldhouw, beschilder ik ook steentjes. Van klein tot groot. Met een woord, een naam, een afbeelding, getal of jaartal erop.

Hand met cadeau steentje - MaDuCreations

Kleine cadeautjes met betekenis

Voor wie?

Ik richt mij op bedrijven, zoals business- of netwerkclubs, coaches, therapeuten, psychologen en andere hulpverleners die met cliënten werken en waar steentjes een bijdrage kunnen leveren aan het herstelproces. Ik heb zelf ervaren dat een klein steentje een grote steun kan zijn op de juiste tijden. Als herinnering, aandenken, of letterlijk een houvast.

Uiteraard kun je als particulier ook steentjes bij mij kopen.

Steentjes

Wat kan er op een steentje?

De steentjes beschilder ik met verschillende thema’s. Woorden, namen, cijfers of afbeeldingen zoals bedrijfslogo’s zijn mogelijk. 

Stuk voor stuk zijn het originele cadeautjes. De meesten passen door de brievenbus, dus zeker ook geschikt als originele ‘brievenbus cadeautjes’. Voor verjaardagen, bijzondere gelegenheden, nieuwe medewerkers, of welke reden je ook hebt om een cadeautje te versturen.

Voor de beschilderde steentjes is de levertijd afhankelijk van de hoeveelheid steentjes die je wilt bestellen en wat ik op voorraad heb.

Ideeën voor steentjes

Bedrijfslogo:
Heb je een evenement en wil je een blijvende herinnering meegeven? Heb je een jubileum jaar met je bedrijf of wil je een origineel relatiegeschenk? Denk dan eens aan een steentje met je bedrijfslogo erop.

Getallen:
Rond bijzondere verjaardagen (20, 30, 40 etc) of andere bijzondere jubilea (5, 10, 25, 30 etc) met een datum erachter op.

Geboortesteentjes:
Een origineel baby cadeau. Met de naam van het kindje voorop, met het sterrenbeeldteken en de geboortedatum en/of tijd achterop.

Woord steentjes:
Één woord erop dat je waardering laat zien, of kracht geeft.

Reacties

Anneke ter Voert
Lees verder
Een prachtige steen uitgevoerd met het bedrijfslogo in de juiste kleuren en setting. De ontvanger was er duidelijk verguld mee.
Silvana LekatompessijBML Business Mentor
Lees verder
Echt super cadeautje, mijn bedrijfslogo op een steentje.
Inge Walta
Lees verder
Een ontzettend lief, attent en mooi cadeau voor mijn verjaardag mogen ontvangen. Heel blij mee!
Jeanette Welp
Lees verder
Wow, wat een verrassing vandaag. Wat ben ik hier blij mee! Super bedankt voor dit mooie cadeau.
Helen van Meeuwen
Lees verder
Erg blij met het steentje.
Previous
Next

Voorbeelden zien van de verschillende steentjes? Klik op de knoppen hieronder om de verschillende thema’s te bekijken.